Friday, July 10, 2009

Dag 24

Jahaopp da sitter vi sista timmen i Prag.
Vistelsen har har varit fantastisk. Inte lika magisk som Paris, men ultimat anda.

Vi har gatt runt, sett byggnader slott, atit mat, traffat trevliga manniskor och haft galna kvallar.
Haromnatten var vi som sagt pa en pubrunda. Konstade 350 ck alltsa lite mer an halften svenska, och man fick praktiskt taget folja med runt pa olika pubar. Gratis intrade till alla stallen och shots hela kvallen, och forsta timman var helt gratis. Pa borden stod en kanna ol som hela tiden fylldes pa. Sag man ett tomt glas fyllde man det och stallde det pa bordet igen aven om man sjalv inte skulle ha.
Det var riktigt roligt, och det slutade som sagt att jag och Lisa foljde med nagra danskar till en sjukt konstig men awsome club. Allt var byggt av gamla bussdelar. Sa alla racken sittplatser allt, var ihopsvetsade delar. Vaggarna var tvscreens med konstiga ljus och det var otroligt haftigt.
Och vi sprang ju in i Kieran. Min storsta hojdpunkt pa hela den har resan tamefaen.
Nu kanns tiden i Paris som verklig, och inte langre sa langt borta. Vi kan faktiskt ha de har manniskorna i vara liv pa ett eller annat satt.

Vi har ocksa lart kanna en annan sjukt skon snubbe. Tom fran Helsingborg. En grabb som bor pa varat hostel. Det ar det basta med sana har resor, alla fantastiska manniskor man moter. Men han och hans far akte hem for ett litet tag sen, och helt plotsligt var det bara jag och Lisa kvar. Eftersom att Owen ocksa lamnade oss idag for tyskland.

Vi vet annu inte om vi har en plats pa taget ikvall, gick inte att reservera sa vi far valla se. Sa auswitsch om bara nagon dag, och vad annat Polen har att erbjuda.

Vi hade en mysig sista kvall igar med Owen, middag och never have i ever leken. Sen hangde vi som vanligt utanfor hostel i trappen, och Tom joinade.

Jag kan verkligen rekomendera det har hostel, underbar personal, gratis internet, luftiga och frascha rum, egen toa/dush, oppen reseption hela natten osv.
Vi far se vad som vantar i Polen. I Berlin verkar vi har hittat ett najs stalle, med bar!

Puss och hej leverpastej

No comments:

Post a Comment