Saturday, July 4, 2009

Dag 18

Igar var en lugn dag och kväll. Vi skippade sista couch surfing tjejen för hon bodde sa langt bort och vi skulle behöva lämna hennes hus vid sju pa morgonen, och Owen erbjöd sitt hotellrum, sa det snyltar vi pa nu. Men kl 10.40 drar vi ikväll till Wien.

Jag glömde ju skriva igar att vi varit pa Blindekuh. En restaurang där alla i personalen är blinda, kockarna och alla servitriser. Restaurangen är ocksa helt nersläkt, du kan inte ens se din egen hand om du sätter den framför ansiktet.
Du far se menyn innan du gar in. Sen gar man in med servitrisen först och de andra efter i ett tag. Med händerna pa varandras axlar.
Servitrisen säger vars hon ställer allt och man far kanna sig fram. Behöver man henne sa ropar man hennes namn.

Det var det coolaste jag varit med om!!! Tog ett tag att vänja sig, men efter ett tag var det bara skönt. Mot slutet började vi prata med människorna i bordet bredvid oss och vi hade jätte kul och de var jätte trevliga. Konstigt att vi aldrig far veta vilka de var och att ha haft en kväll med människor man inte har sett. GRYMT! Alla som aker hit maste prova det. Men man ska reservera nagon manad i förvag.

Nu sitter vi och bokar hostel för Wien, verkar ha hittat ett rätt bra. Nara ett supermarket sa vi kan laga mycket egen mat. Vi har inte rad att leva resten av resan som vi levt den hittils.

Igar var vi alla tre pa ett fondy ställe. Owen och Lisa at det och jag tog ett säkert kort med en himmelsk lax med ostfyllning. Sedan gick vi till varat favvo ställe Papa Joe's och tog en drink. Kvallen avslutade vi tidigt, runt kl tolv och gick hem och spelade kort. Sen sov vi.
Och nu ska vi vidare till Papa Joe's och ata hamburgare igen.
Riktigt svart att hitta bra hambrurgare utomlands, nar man inte har max eller frasses. För här finns ju bara Mcdonalds annars :S

Nuu maaat och sen baaaad.
Pusssss

No comments:

Post a Comment