Friday, July 3, 2009

Dag 17 in Switzerland!

Italien tag suuuuuuugeeeeeeer!
Ja resan till Schweiz var minst sagt komplicerad. Snabbtaget till Milano var försenat sa vi missade taget till Zürich. Men efter en najs italienare som ocksa skulle till Zürich hjälpt oss hamnade vi pa ett annat tag. Men tydligen missade jag och Lisa att vi skulle byta tag eftersom de sagt att vi bara skulle ha ett byte, sa som tokstallar satt vi kvar pa taget och personalen fick jaga ut oss i sista sekunden nar de markte att vi satt kvar. Sa vi försenade näste tag, men hade turen att hinna med det till Zürich efter det ända.
Sa vi kom fram, men vi hade inga swiss francs, bara euros = inga pengar. Sa nagra grabbar hjälpte oss med betalning till sparvagnen, ( de tog euros ) men det var sparvagn at fel hall, kl ett pa natten. Sa vi fick hoppa av, bytte direction, men hittade fortfarande inte varan halllpats. Sa sara som vi skulle bo hos fick ringa en taxi at oss. Sa vi hittade tillsist fram.


Men här har vi det jätte bra. Vi har umgatts med Owen, sett stan, ätit mat, legat pa stranden, gatt pa pubar och vi har fatt tillbaka nästintill ett normalt tangentbord igen. Vi har ä och ö igen och de andra knapparna är normala förutom z och y som tydligen har bytt plats med varandra.

Vi har ocksa testat couchsurfing hos en tjej i tva nätter nu som sagt. Helt okej och helt gratis, men inte riktigt min grej. Ikväll ska vi flytta in hos en ny tjej, sen gar jag Lisa och Owen ut och äter, och drar en pubrunda igen.

Imorrn aker vi vidare till Wein, vi har biljetter men inget boende ännu. Blir natt tag sa vi sparar en natt pa hostel iaf.

Nu borjar det kännas lugnt med Paris. Jag saknar det, men pga vissa saker känner vi att det verkligen var bra att vi akte därifran. Sa här är vi nu.
Zürich är en cool stad, känns som hemma, jag trivs här men det är heller inget speciellt.


pusss pusss

No comments:

Post a Comment